ihmiset_header

Ihmiset

 • mikko

  Mikko on tunnettu ja tunnustettu jätteenjalostuksen ja siihen liittyvien liiketoimintakonseptien, markkinadynamiikan ja ratkaisujen asiantuntija. Hänellä on 15 vuoden kansainvälinen kokemus tästä kentästä. Mikko on lisäksi työskennellyt myös muiden teollisuudenalojen liiketoimintakonseptien kehittäjänä ja konsulttina.

  Mikko Kantero

  CEO

  050 224 7

 • martti

  Martilla on pitkä kokemus kansainvälisestä liiketoiminnasta sekä konsulttina että aikaisemmissa tehtävissään öljy- ja petrokemian teollisuuden palveluksessa. Hänen toimintansa merkittävien yritysten ja julkishallinnon organisaatioiden neuvonantajana on viime vuosina painottunut cleantech-alueen ja kiertotalouden ympärille. Hän on myös intohimoinen käyttäytymistaloustieteen ja kompleksisten systeemien tutkija ja taitaja.

  Martti Malmivirta

  Executive Chairman, Partner

  040 555 4720

 • tomi

  Tomi on strategisesti suuntautunut ja yrittäjähenkinen muutosjohtaja, jolla on vuosien kokemus kansainvälisistä tehtävistä, liiketoiminnan kehittämisestä ja konsultoinnista. ​Tomin kokemus pohjautuu työskentelyyn kansainvälisten ICT-yritysten johtotehtävissä, kasvuyrityksissä ja teknologiayritysten neuvonantajana, ml. Meridea Financial Software, Digital Chocolate, Futurice ja Fox Mobile.

  Tomi Torri

  Partner

  040 521 4442

 • erik

  Erikillä on 25 vuoden liikkeenjohdon kokemus palvelualalla. Hän on myös hallitusammattilainen, jolla on laaja kansainvälinen kokemus. Liikkeenjohdon konsulttina vuodesta 2007 Erik on generalisti, joka on johtanut strategia- ja kasvuprojekteja lukuisilla eri toimialoilla. Hän on lisäksi erikoistunut startup-yrityksiin ja edustaa Eera Industrial Developmentia kolmen portfolioyrityksen hallituksessa.

  Erik Floman

  Partner

  0500 412 824

 • Pauli_Putkonen_pieni_EID

  Pauli vastaa Eera Industrial Developmentissa erityisesti deal flown hallinnasta, sijoituskierroksien käytännön järjestämisestä, portfolioyhtiöitä tukevien palveluiden tuottamisesta sekä kumppaniverkoston suhteiden ylläpitämisestä.

  Pauli Putkonen

  Business Development and Financing Manager

  040 821 7979

 • camila

  Camila Poletto Hofmann

  Project Manager & LatAm Market Specialist

  040 505 7001

 • kenneth-anonyymi-2

  Kenneth Itäinen

  Senior Advisor, Financing and Legal

  040 522 5604