Eera Industrial Development laajentaa toimintaansa Iso-Britanniaan – Stuart Campbell vetäjäksi

15.1.2018

Eera Industrial Development laajentaa toimintaansa ja verkostojaan perustamalla tytäryhtiön Eera Industrial Development UK Ltd:n Iso-Britanniaan.

”Eera Industrial Development UK Ltd:n perustaminen auttaa meitä palvelemaan entistä paremmin asiakkaitamme, kun pystymme tulevaisuudessa toteuttamaan asiakkaillemme entistä suurempia rahoituskierroksia, tarjoamaan laajemman kirjon instrumentteja rahoituksen toteutukseen sekä ennen kaikkea tarjoamaan pääsyn kansainväliselle rahoitusmarkkinalle”, kommentoi Eera Industrial Developmentin (EID) toimitusjohtaja Mikko Kantero.

Eera Industrial Development UK tulee myös koordinoimaan EID:n ulkomaan hankkeita sekä hallinnoimaan yhtiön ulkomaisia joint venture -yhtiöitä.

Iso-Britannian tytäryhtiön toiminnan johtajaksi on nimitetty Stuart Campbell. Stuart aloittaa tehtävässä maaliskuussa 2018 operatiivisena vastuunaan rahoituksen hankkiminen ja asiakkuuksien kehittäminen.

Stuart liittyy EID:n tiimiin Savills (UK) Ltd:stä, missä hän toimi Energy-tiimin johtajana. Hän on työskennellyt lukuisien energia-alan kasvuyhtiöiden kanssa ja tukenut yhtiöitä niin liiketoimintasuunnittelussa, rahoituksen hakemisessa kuin kaupallistamisessa. Lisäksi Stuart on tukenut kasvuyritysten ja muiden yhtiöiden konsortioita rahoituksen hankkimisessa liiketoiminnan kasvattamiseen. Viime aikoina Stuart on keskittynyt energiaoptimointiin, auttanut asiakkaita ymmärtämään energiankäyttöään, toteuttamaan toimenpiteitä energiankäytön kontrollointiin ja vähentämiseen, rahoittamaan energiaparannuksia kolmansien osapuolien rahoituksella sekä ostamaan energiaa mahdollisimman fiksulla tavalla.

Ennen Savillsia, Stuart oli EY:llä Lontoossa Energy and Environmental Infrastructure -tiimissä, jossa hän tarjosi konsultointia rahoitus-, kaupallistamis- ja strategiakysymyksissä sekä rahoituksen hankkimisessa.

Avainsanat: